KALAS BORNHOLM
  • stedet
  • caféen
  • isen
  • os
  • historien
Billede
Billede
Billede
Billede
ISEN
​Vores is er frisklavet på økologisk sødmælk og med frugt og bær fra øens haver. Udvalget skifter fra dag til dag og er en god blanding af kendte og nye varianter. Vi lader os ofte inspirere af vores gæsters ønsker og input fra kokke og andre isentusiaster. Sæsonen startes som regel med rabarber fra vores egen have. Derefter hyldeblomst, jordbær, ribs, stikkelsbær, hindbær, brombær, blåbær, solbær, æbler etc. Tilmed grøntsager som agurk, rødbede, gulerød og grillet peberfrugt har givet fantastisk is.

Vores is er ikke økologisk, da vi prioriterer at kunne købe frugten 
i vores nærområde, hos små jordbrug og fra private haver. Her er ikke alle certificerede økologiske...men der dyrkes uden sprøjtemidler. 
TAG DEN MED
Vil du have isen med hjem, så kan du købe en termoboks med 1 l. is (4 isvarianter). 

Isen kan holde sig frossen i boksen i 1 – 1,5 time.
Nogle har endda taget den med sig hjem til fastlandet, uden at den er smeltet.
For at opnå den bedste konsistens tages termoboksen ud af fryseren en times tid inden den skal spises og sættes i køleskabet med låget på.
Eventuelle rester af isen sættes hurtig på frost igen indtil næste gang. Står den ude for længe og genfryses, vil der kunne dannes iskrystaller.

TIL FEST OG RECEPTION
Skal I holde reception, bryllup, konfirmation eller fejre andre dejlige begivenheder , kan I låne vores isdisk med plads til 4 isvarianter, 
ved bestilling af minimum 20 liter is (4 varianter á 5 liter)
.
Vafler, bægre, skeer og andet tilbehør kan også købes hos os. Se mere her.

Kontakt os på mail info@sandvigiskalas.dk eller på T: 60 19 13 84 så vi kan forklare mere om mulighederne.

SANDVIG IS KALAS/
​KALAS-KALAS
Strandpromenaden 14
3770
Allinge-Sandvig
(ved Sandvig Havn)​

+45 60 19 13 84
info@sandvigiskalas.dk



​Sæsonen begynder i påsken 
og slutter med efterårsferien


Vi åbner igen
lørdag d.1. april
kl. 12 - 17

We will open again
​the. 1. of April ​





















​


Fødevarestyrelsens
​kontrolrapporter
  • stedet
  • caféen
  • isen
  • os
  • historien